Miód kremowany

Miód kremowany powstaje przez długie i delikatne mieszanie miodu. Dzięki temu nie ma grudek i łatwo rozsmarowuje się np. na chlebie.

Miód kremowany jest szczególnie polecany dla dzieci, które zazwyczaj nie lubią ziarnistej konsystencji skrystalizowanego miodu.

Miód zachowuje wszystkie swoje wartości: aktywne związki biologiczne, witaminy, smak, aromat i apetyczny wygląd

Jeśli preferujesz miód miękki, łatwy do nabrania lub smarowania to miód kremowany jest właśnie dla Ciebie!

   Naturalny miód pszczeli z upływem czasu zmienia płynną konsystencję w stałą. Powstające kryształy często są gruboziarniste i trudne do wydobycia ze słoika. Miód kremowany powstaje w specjalnym procesie polegającym na długotrwałym i delikatnym mieszaniu, dzięki któremu zdecydowanie wolniej krystalizuje się.

  Miód zachowuje wszystkie wartości: aktywność związków biologicznie czynnych, dobry smak, przyjemny aromat i atrakcyjny wygląd.

Puszysty, o perłowym połysku miód kremowany łatwo wydobywa się ze słoiczka i doskonale rozprowadza się na pieczywie, ma konsystencję masła i nie jest ziarnisty.

 
 
Polityka plików cookies Copyright © 2015 GOGLER

Ta strona używa ciasteczek (cookies). Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Więcej informacji znajdziesz w polityce plików cookies.

Zamknij