ul. Brukowa 7, lokal 2
15-889 Białystok
tel.: (85) 674 86 86

Miód rzepakowy

Miód rzepakowy

Miód rzepakowy ma charakterystyczną, kremową konsystencję. Może przybierać barwy od białej po jasnożółtą. W smaku jest słodkawy i delikatny. Jest jednym z lepiej przyswajalnych miodów.

Pomaga w leczeniu takich schorzeń jak:

  • Anemia i ogólny stan przemęczenia
  • Zatrucia organizmu
  • Zapalenie wątroby
  • Napięcie przedmiesiączkowe

Dzięki silnym właściwościom detoksykacyjnym zaleca się go osobom pracującym w trudnych warunkach oraz w trakcie diet oczyszczających. Łagodzi objawy wczesnej ciąży, szczególnie mdłości i biegunki.

Miód rzepakowy wypity na czczo może złagodzić objawy zatrucia alkoholowego, a pity regularnie wzmocni organizm. Niweluje infekcje górnych i dolnych dróg oddechowych, posiada również właściwości antybiotyczne.

Miód rzepakowy ma najwięcej aminokwasów ze wszystkich miodów produkowanych w Polsce.

 

Zdjęcia produktu:

Miód rzepakowy
Miód rzepakowy
Polityka plików cookies Copyright © 2015 GOGLER

Ta strona używa ciasteczek (cookies). Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Więcej informacji znajdziesz w polityce plików cookies.

Zamknij