ul. Brukowa 7, lokal 2
15-889 Białystok
tel.: (85) 674 86 86

Pierzga w miodzie

Pierzga w miodzie

Pierzga powstaje w wyniku poddania fermentacji mlekowej pyłków kwiatowych. To naturalny pokarm pszczół, dlatego pierzga nazywana bywa pszczelim chlebkiem. Pierzga jest łatwiej przyswajalna od pyłku, posiada więcej właściwości korzystnych dla zdrowia, a proces fermentacji powoduje, że można ją dłużej przechowywać.

 

Pierzga to kopalnia składników odżywczych

Enzymy zawarte w miodzie wzmacniają właściwości pierzgi. Taka forma podania jest szczególnie korzystna dla osób uskarżających się na przerost gruczołu krokowego. Pierzga w  miodzie niweluje problemy z prostatą.

Dwie łyżeczki miodu z pierzgą podane rano i wieczorem poprawią ogólną kondycję organizmu.

Pierzga w miodzie dostępna jest w wersjach:

  • 25% pierzgi mielonej w miodzie spadziowym
  • 18% mielonej pierzgi i 2% propolisu w miodzie wielokwiatowym
 
 
 
 
 
 
 
 

Zdjęcia produktu:

Pierzga w miodzie
Pierzga w miodzie
Pierzga w miodzie
Polityka plików cookies Copyright © 2015 GOGLER

Ta strona używa ciasteczek (cookies). Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Więcej informacji znajdziesz w polityce plików cookies.

Zamknij